Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τα lockdowns ειναι Φασισμός!


Κάποιοι νομίζουν πως οι φασίστες είναι τίποτα αγροίκοι, αγενείς με λιτό pitbul, αλυσίδα και ξυρισμένα κεφάλια, που αρπάζουν την κεντρική εξουσία, σκοτώνοντας νέγρους και βιάζοντας φεμινίστριες. 


Οι πιο πετυχημένοι φασίστες της ιστορίας όμως ήταν ευγενείς, που έχαιραν μεγάλης δημοφιλίας από τον λαό. Ήταν άτομα με μεγάλη αναγνώριση και με δυναμικό λόγο που εκστασίαζε τα πλήθη. Κι όταν λέμε δυναμικό λόγο, εννοούμε λόγο που συνεπαίρνει. Δεν μιλούσαν με πολεμικές ιαχές, ούτε αποκεφάλιζαν αντιρρησίες για να προθερμάνουν τα πλήθη, πριν βγάλουν λόγο.  Ο Χίτλερ δεν ανέβηκε στην εξουσία με τα τανκς. Τον ψήφισαν. 


Οι φασίστες δεν επέβαλαν την άποψη τους, βγάζοντας τανκς στους δρόμους. Πρώτα έπεισαν την πλειοψηφία του κόσμου, πως δρα με βάση το καλό της. Οι περισσότεροι υποστηρικτές του φασιστικού καθεστώτος, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από νομοταγείς πολίτες που ο κάθε κρατικός κυβερνήτης τους είχε πείσει πως δρα με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι σοσιαλιστές (=φασίστες) χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία τις φαινομενικά "αγαθές" τους προθέσεις για να δικαιολογήσουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Μάλιστα οι μεγαλύτεροι υπερασπιστές της ελευθερίας κατακεραύνωσαν τους  υποστηρικτές της πεποίθησης πως "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Οι ατομικές ελευθερίες δεν αφαιρούνται, με κανενός είδους δικαιολογία, από καμία κεντρική εξουσία. 



Τα lockdowns είναι φασισμός σε πολύ καθαρή μορφή, με την κρατικοποίηση της λειτουργίας της αγοράς. Δεν λέμε πως η δικαιολογία που φέρνουν οι κρατικοί κομισάριοι δεν είναι πολύ καλή. Λέμε πως καμία δικαιολογία δεν είναι αρκετή για να αφαιρέσεις ατομικές ελευθερίες. 


Βέβαια τι περιμένεις από ζώα που πιστεύουν στο κομμουνιστικό κατασκεύασμα των "ανθρώπινων δικαιωμάτων" (που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα υπερευαίσθητο ρομαντικό γράμμα προς όλους τους υπηκόους, με κεντρικό μήνυμα "μην ανησυχείς, θα βάζουμε και βαζελίνη ενώ στον φοράμε, σκύψε τώρα δούλε". Τα "ανθρώπινα δικαιώματα" δεν έχουν κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο, όπως έχουν οι ατομικές ελευθερίες (life, liberty, property). Κάπως έτσι, οι κυβερνήσεις μπορούν να μας κάνουν τις ελευθερίες μας σουρωτήρι (ναι με φαινομενικά καλές δικαιολογίες, το είπαμε, σκάσε παλι δούλε). 


Τα lockdowns δεν έχουν καμία ηθική υπόσταση για τους ελεύθερους ανθρώπους. Τα lockdowns είναι ανήθικα και παράνομα. Η κρατική συμμορία και οι περεταίρω ρουφιάνοι της (αυτοί που παραμονεύουν στα παράθυρα και παρακαλούν να εντοπίσουν κάποιον "παραβάτη" για να τον καρφώσουν πρώτοι στην κρατική μαφία) είναι οι σύγχρονοι φασίστες. Φερθείτε τους ανάλογα. 


Το άτομο δεν έχει καμία υποχρέωση να συμμορφωθεί με ανήθικους νόμους που καταπατούν τις ατομικές ελευθερίες του. Η σκλαβιά, ήταν νόμιμη. Η ομοφυλοφιλία, το ουίσκι, και η μέταλ ήταν παράνομα. Ο νόμος δεν είναι πυξίδα ηθικής. Πόσο μάλλον όταν είναι δημιούργημα του κράτους. 


Ο λόγος που η σκλαβιά δεν είναι πια νόμιμη, είναι επειδή οι παλαιότερες γενιές δεν ήταν κότες, και δεν σιώπησαν μένοντας σπίτια τους. 


Τα lockdown είναι φασισμός. Ξυπνάτε!



by Ανάρχιος